Hozzávalók:
- karajszeletek
- mediterrán vegeta
- fokhagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 10-15 dkg füstölt sajt
- 1 tejföl
- 1 ek vaj
A karajszeleteket kiklopfoltam, majd a fűszerekkel ízesítettem. Serpenyőben készre sütöttem.
A mártáshoz feltettem az 1 ek vajat a tűzre, majd a durvára reszelt sajtokat. Amikor már megolvadt, hozzákevertem a tejfölt, és egy kicsit kevergettem még a tűzön. Fűszerezni nem szoktam, mert a füstölt sajt elég ízessé teszi számunkra.
A maradék mártást elteszem a hűtőbe, fokhagymás pirítósra kenve isteni :)
Köretnek krumpligolyókat és krokettet választottam.
Jó étvágyat!
A maradék mártást elteszem a hűtőbe, fokhagymás pirítósra kenve isteni :)
Köretnek krumpligolyókat és krokettet választottam.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése