Hozzávalók:
- fél kg csirkemellfilé
- 5-6 szem burgonya
- sültcsirke-fűszersó
- fokhagyma-granulátum
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágom, megszórom a fűszersóval és a fokhagyma-granulátummal, majd a vékonyan kiolajozott tepsibe fektetem. A burgonyákat meghámozom, és gerezdekre vágva a hússzeletek közé teszem. Alufólia alatt kb. 20 percig párolom, majd szép pirosra sütöm.
Megjegyzés: van, amikor fűszersó helyett mediterrán vegetát használok, finoman pikáns ízű lesz a hús.
A kész kaját elfelejtettem lefényképezni :)))
Jó étvágyat!
Megjegyzés: van, amikor fűszersó helyett mediterrán vegetát használok, finoman pikáns ízű lesz a hús.
A kész kaját elfelejtettem lefényképezni :)))
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése