1. A tésztához:
- 6 tojás
- 6 ek cukor
- 6 ek liszt
- 1 sütőpor
- 1 cs puncs pudingpor (főzős)
- 3-4 ek cukor
- 3 dl tej
- 3-4 dkg margarin

Sütés közben a pudigporból, cukorból, tejből elkészítem a krémet, a margarint a legvégén keverem bele. Nem szeretem a vajas krémeket, de azt sem, ha csak puding a torta krémje. Ez a kis margarin pont arra elég, hogy krémes legyen, de ne lehessen érezni benne. Ha rögtön letakarjuk a pudingot alufóliával, nem keményedik meg a teteje, így nem lesz darabos, mire a tortára kerül. Ha kihűlt a tortalap és a puding, rákenem és díszítem az eperrel/gyümölccsel. A végén piros tortazselét öntök rá, amelyet a csomagon lévők szerint készítek. A fiúk tejszínhabbal imádják.

Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése