2008. december 18.

Csípős szecsuáni csirke rizzsel

Semmi extra, mindent úgy csinálok, ahogy az üvegen van. Bár félkész étel, nagyon szeretjük. A karácsonyi rohanásban gyorsan elkészíthető kajákat eszünk, ez is ilyen.

Amikor elromlott a sütőm, új rizsfőzési technika után néztem. Én ugyanis előtte a sütőben főztem a rizst. Kipróbáltam ezt, s nekem nagyon bevált... gyorsabb egy kicsit.

Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Vivi írta...

szia :)
jól néz ki, régóta keresem azt a szecsuáni csirke receptjét ahol ilyen "zselés", folyós állagú a szósz, és nem sötét,összeragadó.
Letudnád írni a recepjtét / hozzávalóit emailomra? ( cicalany1995@gmail.com )
köszi előre is. :)

Névtelen írta...

rendkívül jól néz ki ez az étel, én is régebb óta keresek egy jó receptet, de az a baj, hogy a legtöbb recept nem szószosan készíti, én pedig szószosan szeretem :)
el tudnád nekem is küldeni, hogyan is készül a mártás? (hozzávalókkal együtt)
nagyon köszönöm!!!
e-mail címem: (susanne.schneider1992@gmail.com)