2009. január 30.

Függőségeim

Újabb játék forog blogger körökben. Ezúttal linbori és Reni gondolt rám - köszönöm.
Gondban vagyok.. csak 5-öt lehet írni? Cool
  1. Családom - a gyermekeim és a férjem jelentik az első dolgot az életemben. Sorrendben minden mögöttük van, szerencsére kölcsönös a függőség. (Szülésfüggő is lennék, ha a szervezetem, a pénztárcám és a lakásom adta lehetőségek nem korlátoznának... azért még egy babát bevállalunk a közeljövőben :)))
  2. Internet, blogok - 2 éve fizettünk elő, azóta napi rendszerességgel tartom blogjaim és társaim blogjain keresztül a virtuális baráti/ismerősi kapcsolatot, amelynek köszönhetően már személyes barátságokat is találtam. Ennek köszönhetem főzőtudományom csiszolódását is.
  3. Főzés-sütés - akkor kezdődött, amikor végeztem a főiskolán és dolgozni kezdtem - nyári szünetben pedig unatkoztam :) Elhatároztam, hogy megtanulok sütni, így vettem szakácskönyvet, és minden másnap sütöttem valamit. Enyémférj akkor még Udvarló volt, az ő családtagjai voltak kritikusaim :) Végül is megszervezték az esküvőt, annyira nem lehettem rossz Lol
  4. Szobanövények - leszokóban, mert mára már szembesülnöm kellett azzal, hogy több nem fér be a panellakásomba, de mielőtt gyerekeim születtek, az összes létező szabad helyen növény volt. Nem mehettem virágbolt felé, mert akkor tuti újabb szerzeménnyel mentem haza :)
  5. Kávé-forró csoki - reggel-este. Mielőtt Peti született, dohányoztam (10 évet) és csak fekete kávét ittam. Már nem dohányzom, de a kávé maradt... bár megkedveltem a lightosabb termékeket, és gyakran iszom forró csokit is. Nincs nap nélkülük. Ezzel kezdem és ezzel vezetem le a napjaimat... hmmmm.
5 embert kell megneveznem, akiknek továbbgurítom a labdát... nem egyszerű, mert már sokan kaptak. A választottjaim: alchri, Csongi, VNJudit, Túró, és Teddy. Ha van kedvetek, írjátok le, mik a Ti függőségeitek?

1 megjegyzés:

vnjudit írta...

Csak férjek hoizzá a blogomhoz...
megírom ;-)