2009. február 24.

Díjat kaptam Miantól :)

Nagyon meghatódtam.... ezért is nem tettem be rögtön és adtam tovább. Ínyencként, többször visszatérve ízlelgettem elismerő szavait. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyien fogják olvasni a receptjeimet, hogy van, aki az én általam bemutatott ételeket készíti el. Kishal vagyok én itt... :)) De nagyon jól esett, hogy Mian megértette a lelkesedésemet és az igyekezetemet, amelyet továbbra is szeretnék fenntartani.
Miannal a Babanet csevegőjében ismerkedtem meg... nagyon örülök, hogy éppen egy helyen és egy időben jártunk. Rendkívül kedves, segítőkész, szeretem a humorát. Árad a soraiból a jókedv, az élet szeretete, írásaival mindig jókedvre derít.
Kedves Mianom! Köszönöm a díjat és a virtuális barátságodat! :)


Most pedig következzen az én 3 választottam:

Linbori - aki ha nem indít konyhás blogot, valószínű én sem. Tulajdonképpen általa merültem egyre mélyebbre a gasztroblogok világában. Köszönöm neki, mert csak jót kaptam a blogokon keresztül, folyamatosan tanulok és fejlődök. Receptjei, képei szépek, igényesek.

Trinity - nagyon tetszik a blogja, igényes... és szeretem, hogy zenékkel dobja fel az írásait. Sorai derűsek, jóleső érzés fog el, amikor a családjáról, a gyerekeiről olvasok. Receptjei egyértelműek, számomra különlegesek, de mégis megvalósíthatóak. És a retro-levese... hmmm... imádom :)

Reni - Szintén babanetes ismeretség köt össze minket, amely már személyes barátságnak is nevezhető. Sokáig gondolkodott, hogy belekezdjen-e a "gasztro-blogolásba", szerintem jól döntött :) Receptjei egyszerűek, érthetőek, lelkes blogcsinosítgató :) Remélem sokáig osztja meg velünk, hogy mit süt-főz :)

7 megjegyzés:

Reni írta...

Köszönöm, de választhattál volna nálam is lelkesebb blogolót!
Még kicsit emésztem én is...meg önző módon szeretném ha a fánkom látszana egy darabig:))

Ancsika írta...

:))))) most meg én hatódtam meg teljesen!

Limara írta...

Gratulálok! :)))

linbori írta...

*pirul*
Köszönöm a díjat!

Unknown írta...

Gratulálok!

Névtelen írta...

Először is Neked gratulálok a díjhoz, szerintem is megérdemelten került Hozzád!
Másodsorban pedig nagyon meg vagyok lepve és hatva.......Nem számítottam ilyesmire...annyira kezdő vagyok még!
Nagyon szépen köszönöm Neked, igyekszem a későbbiekben is megfelelni annak, amilyen jókat írtál a blogomról.......
Köszönöm!!!!!!Természetesen én is továbbadom!

JD írta...

Köszönöm a gratulációkat és a kedves szavakat! Örülök, hogy "blogkapcsolatban" állok Veletek! :)