Reggel még nem tudtam, hogy mit sütök majd, csak azt, hogy baracklekvárt szeretnék enni hozzá...
Délelőtt Enyémférj szétszedte a hálószobát, amely akkora, mint az ágyunk :) - ágyneműt húzott, takarított, porszívózott, a matracot is megfordította - szóval igen elégedett voltam vele :). De az ebédfőzés (csirkehúsos zöldborsóleves, fűszeres burgonya és rántott szelet volt a menü) és a segítség mellett nem maradt időm a desszertre - néztünk is nagyokat a második fogás után :)) Miután összepakoltam a konyhát, pihentem egy fél órát, közben pedig körülnéztem Csöröge-ügyben. Még sohasem készítettem - Ancsika - nekem Mian :) - változatára esett a választásom. Jól sikerült, bár szerintem még vékonyabbra kellett volna nyújtanom - hiába hiányzik még a csöröge-rutinom:)
Hozzávalók:
Bevagdostam a közepén és az egyik csücskét áthúztam. Forró olajban mindkét oldalán megsütöttem.
A Srácoknak nagyon ízlett - Tomikám - aki egyébként bárányhimlős jelenleg - nem volt hajlandó megvárni a fotózást, ki kellett vennem neki a tálból, hogy rögtön uzsizhasson belőle.
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 4 tojás sárgája
- 1 csipet só
- 2 ek porcukor
- 8 dkg vaj
- kb. 1-1,5 tejföl
Bevagdostam a közepén és az egyik csücskét áthúztam. Forró olajban mindkét oldalán megsütöttem.
A Srácoknak nagyon ízlett - Tomikám - aki egyébként bárányhimlős jelenleg - nem volt hajlandó megvárni a fotózást, ki kellett vennem neki a tálból, hogy rögtön uzsizhasson belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése