2009. február 11.

Aranygaluska

Először, de nem utoljára készítettem. Ismét mástól lestem el az ötletet és a receptet, ezúttal a La cuisine de Christine változatot választottam. A receptet nála is megtaláljátok, de a desszert.eu-n megtekinthetitek az eredeti forrást is.

Gulyásleves után tálaltam az Aranygaluskát, s mi sem bizonyítja jobban, hogy jól sikerült, mint az, hogy "tiszta" tányérokat mosogattam ebéd után :))


Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök, hogy ízlett. Szerintem is nagyon ütős, nem lehet abbahagyni.

Gelvia írta...

Nem fogod elhinni, de ezt a receptet kerülgetem már egy ideje. Pár hete (vagy már inkább hónapja) kinyomtattam a desszert.eu-ról, de még nem készítettem el... a képeidet nézve kár volt eddig halogatnom :) Nagyon guszta.

Reni írta...

Ezután én is tisztára nyalnám a tányért!

Age írta...

Na itt mindig megakadok, és nyelek....