2009. április 1.

A tavasz jegyében

...készült a mai ebéd. Finom zöldborsólevest főztem daragaluskával, másodiknak pedig csirkemellfilét grilleztem. Friss zöldségeket és hasábburgonyát kínáltam köretként, melyhez Zöld mártást készítettem.

Hozzávalók:
15 dkg majonéz
2 dl natúr joghurt
1 ek citromlé
zöldfűszerek - petrezselyemzöld, kapor, tárkony, snidling...
só, őrölt fehérbors

Nekem kicsit "túl majonézes" lett, legközelebb kevesebbet teszek hozzá.

Jó étvágyat!

Forrás: Kiskegyed konyhája - 2006. május

2 megjegyzés:

trinity írta...

Jó, hogy mondod: kezdődhet a grillszezon! Én is szoktam a konyhában is...Ezekkel a zöldségekkel pompás!

Névtelen írta...

mit kerestem, koszonom