Mint a tévében... és mégsem. A boltban kezembe került egy zacskós alap, amelyet tejszínnel elkeverve kellett volna ráönteni a feltekert pulykamellfilé szeletekre, melyekbe előzőleg sonkát és sajtot tettünk. Megnéztem az összetevőket és már össze is állt fejemben a mai ebéd.
Hozzávalók:- 0,5 kg csirkemellfilé vékony szeletekre vágva
- 1 cs Fekete erdei sonka (Lidl - 10 dkg)
- Trappista sajtszeletek
- 2 dl tejszín
- 1 Retro Camping sajt
- 1 ek étkezési keményítő
- vegeta, szárított petrezselyem
A csirkemellfilékre fektettem egy szelet sonkát és egy szelet sajtot, majd feltekertem. Hajtással lefelé beletettem egy hosszúkás, szögletes hőálló tálba, majd amikor a tekercseket végigraktam, rákanalaztam a tejszín, a krémsajt és a fűszerek keverékéből álló masszát. 3 egész sajtszelettel mindezt befedtem, majd 175 fokon 45 percig sütöttem.
Hasábburgonyával tálaltam. (A kép most nem sikerült jól, de ez van :)))Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Szerintem a kep nagyon jol sikerult! Annyira guszta!!!
Nalunk is egyik kedvenc a sonkas-sajtos hustekercs. :)
Nagyon finomat főztél! A képpel semmi baj, azt hittem, a fókusz direkt került a szép, ropogós krumplira, de a husi is jól kivehető...
Megjegyzés küldése