Majdnem ugyanaz a recept, mint a teljes kiőrlésű rozskenyéré és mégsem :))
Hozzávalók:
Éppen hogy kihűlt, nekiestek a fiúk... ezért az esti - kevésbé jól sikerült fotó. Reggel már csak a morzsákat fotózhattam volna :) Metélőhagymás vajkrémmel, friss paradicsommal, retekkel, paprikával isteni volt...
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg tk. rozsliszt
- 3 dl tej
- 2 ek olaj
- 1 ek barna cukor
- 1 tk só
- 2 dlg élesztő
- 1 csipet aszkorbinsav
Éppen hogy kihűlt, nekiestek a fiúk... ezért az esti - kevésbé jól sikerült fotó. Reggel már csak a morzsákat fotózhattam volna :) Metélőhagymás vajkrémmel, friss paradicsommal, retekkel, paprikával isteni volt...
2 megjegyzés:
Nagyon szép! :)
Szép is finom is! Annyit változtattam a receptem, hogy a liszt mennyisége kevesebb volt nálam (15-15 dkg) 10-10 dkg zabpelyhet és zabkorpát + kevés őrölt köményt is raktam bele. Tej helyett joghurttal állítottam össze.
De lehet ez már 1 új recept? Mindegy is, köszönöm, mert az alap recept a tiéd volt.
Megjegyzés küldése